STAN ! :)

Hej Hej ! :)
Idag efter frukosten åkte jag och mötte upp Ebba och sedan åkte vi in till stan, regnade typ hela dagen. Men hittade en presänt till min brosa som fyller år snart och ett läppglans :) Sen åt vi på Coffee house. 
Nu har vi precis ätit middag kyckling och pommes, och nu ska vi snart ut sen stund men sedan sover hon här ikväll.  

 ( Gammal bild ) på oss. 

PUSS



Träffat Ebba i kväll :)

Hej hej ! :)
Ebba ringde ungefär vi åtta när hon kom hem från New york, gick ut och mötte henne , var så kul att träffa henne har inte gjort det på mer än en vecka, har saknat henne så himla mycket, men vi hade jätte kul, vi gick runt lite och satt och prata ett tag kom hem halv elva. Men imorgon ska jag också träffa Ebba och sedan sover hon här. 
Men det här köpte hon till mig i New york, åå så glad. 



Converse, Rosa victoria secret hoddie, victoria secret långa byxor, fem body splash från victoria Secret. Men beättre bilder kommer imorgon på allt. hoppas ni har haft en bra dag.

PUSS


Min kväll :)

Hej Hej ! :)
Kväll beståg av att äta på resturang med mamma och pappa på en jätte mysig resturang var jätte god mat, var super mysigt. Sedan runt runt halv nio var vi hemma och åt kladdkaka, grädde, hallon, popcorn och chips till Sverige-England men Sverige förlorade med 2-3 :( men innan vi åkte till resturangen satt vi ute i solen och åt glass och jordgubbar. 
Hoppas ni alla har haft en bra dag, svarar på kommentarer imorgon ♥



PUSS

SOMMARLOV <3

Hej Hej ! :)
kom hem för ett tag sedan, har sommarlov nu , 11 veckors ledighet fan vad skönt. 
först samlades jag och min klass med lärarna och åt glass, sedan gick vi ute och där samlades hela skolan och så typ sjöng någora och hade uppträadande, satt med Moa var kul ♥ Sen var jag också med Anna, min kusin och hennes kompisar. Ebba hann inte komma på avslutningen eftersom planet var för senat, var skit tråkit att hon inte kunde komma. skulle igenkligen åkte till grönan med Ebba men nu vart det inte så men vi får göra det någon annnan dag när hon är hemma. Men ikväll ska jag och familjen ut och äta. Men nu ska jag packa eftersom jag åker bort på måndag. 
Bilder på vad jag hade idag: 







PUSS



Sommarlov Imorgon <3

Hej Hej ! :)
Vart en väldigt kort dag idag i skola, började halv nio och slutade runt nio efter att jag städat skåpet i skolan. så gick hem kollade på tv , gick ut i solen, rensade min garderob och gjorde pannkakor till lunch. om ett tag ska jag åka och möta mamma och då ska jag klippa mig och sedan ska jag träna, säsongens sista träning :(
Men imorgon får vi sommarlov, gud vad skönt det ska bli, bild på det jag ska ha på mig kommer upp imorgon. 

PUSS



Justin Bieber <3

Hej Hej ! :)
Åt middag för en ungfär en halvtimme sedan ute i solen, och nu har jag precis haft vattenkrig , haha var fett kul.
Nu lyssnar jag på musik och chattar med några på fb, idag var sista riktiga skol dagen i sjuan, för imorgon ska vi bara rensa skåpen och på fredag skolavslutning, men iallafall idag på nästan alla lektioner fick man godis och chips men kunde inte ta eftersom jag fortfarande har godislöfte, har haft det i nästan ett halvår nu på fredag. Men nu snart ska vi åka och handla.

PUSS

Skola snart ! :)

Hej Hej ! :)
Precis duscht och ska snart börja sminka mig, sedan ska jag gå ner och göra en smoothie innan jag går till skolan.
Hinner inte blogg mer, men ni får ha en jätte bra dag alla ♥
PUSS

Musik ! (:

Hej Hej ! :)
Sitter nu i soffan och lyssnar på musik.
Har precis ätit, och nu chattar jag med några på facebook ! :)
Men imorgon är sista rikitga skoldagen för sen på torsdag är det bara att rensa skåpen och kolla på fotboll.
Sen på Fredag då är det skolavslutning och då kommer jag också träffa Ebba som jag då inte har träffat på en vecka. Men hoppas ni alla har haft en bra dag ! :)
SOMMAREN 2011 !
PUSS

<3

Hej Hej ! :)
Idag började jag halv nio och slutade ett, vi byggde drakar var skit tråkigt, men jag och vicky gjorde tillsammans så vi hade skit kul, sen typ bjöd skolan på fika och sedan glass. sen vid ett slutade vi och då gick jag hem och när jag kom låg ett paket ifrån ellos till mig äntligen har min kofta kommit :) Men nu kollar jag på tv och ska snart fixa lite i rummet. Bloggar mer sedan.
PUSS

Bara 3 hela skoldagar kvar ! (:

Hej hej ! :)
Måndag idag, skolan var okej fast tråkig, saknar Ebba otroligt mycke, hon är bortrest.
Men gick hem efter skolan och solade lite, och nu har jag precis målat naglarna.
Nu är det bara 3 dagar hela skol dagar kvar till skolavslutningen, längtar som fan ska bli så skönt med 9 veckors sommarlov. Sen vi 18.00 ska jag träna, ska bli kul. Bild ifrån i helgen ! ♥
PUSS
PUSS

Min Nationaldag :)

Hej hej ! :)
Vid ungefär 12 mötte jag Ebba och vi åkte in till Grönan, var verkligen skit kul har alltid kul med Ebba, vi åkte allt förutom insane. Kom hem runt sju åt då grillat med familjen och sedan glass och jordgubbar. Så har min dag sett ut, hoppas ni alla har haft en bra nationaldag ! :)
Bild ifrån idag ! :)
PUSS

5:te juni 2012

Hej Hej ! :)
sitter i kusinens rum och lyssnar på musik efter att precis ha ätit rabarberpaj med vaniljsås.
Vi har också hunnit med att spela kubb, gått en promenad, longboard tur, grillat till middag och även fixat om min jeans jacka till en jeans väst, som var super bra. 





PUSS

Big Brother final ! (:

Hej hej ! :)
kollar på big brother finalen just nu med maränger som vi bakade idag :)
Hoppas ni alla har haft en bra dag.
Vem tror ni vinner ? ♥
PUSS

Vädret suger :/ <3

Hej Hej ! :)
Precis kollat på Big brother, missade avsnittet igår.
Men kom ut till landet vid ungefär åtta igår, var köer nästan hela vägen.
Idag har jag inte gjort något speciellt, vädret verkligen suger regnat hela dagen.
Hoppas det blir beättre imorgon. Ska ta och svarar på kommentarer nu ♥
Ha en fortsatt bra dag ! (:
PUSS

RSS 2.0