Förlåt :( ♥

Hej Hej ! :)
Jag vet jag suger på att blogga, vet inte vrf jag inte har bloggat men har inte haft tid har varit så mycket annat ! :) Men nu ihelgen ska jag blogga och ska verkligen försöka blogga varje dag ♥
Idag i skolan hade vi Hemkusnkap och gjorde pannkakor, sen engelska och slutade med idrott, vi slutade tio i ett, fett skönt :P men sen åkte jag och pappa och köpte basket skor, träningarna börjar ju på måndag, längtar som fan .. ♥ Vad har ni gjort idag ?

Snart ska jag och mamma äta middag ska sedan åka och kolla på brosans match pappa och han är redan där !
Men bloggar mer sen, lovar :)

 Bjuder på en gammal bild ! :)

Börjar blogg nu igen :)

Hej Hej ! :)
Vet att jag inte har bloggat på typ 1-2 veckor men ville bara sola och bada dom sistadagarna på lovet och igår började skolan. Men nu ska jag börjar blogga och svara på kommentarer som vanligt ! :)
Idag iskolan gick vi runt till olika stationer och bakade tårta typ och så slutade vi halv ett, men imorgon drar det igång på rikigt men " riktiga " lektioner. Sen efter skolan följde ebba med mej hem var jätte roligt :)
Snart ska vi äta middag, sedan blire fångarna på fortet, Var nyss ute och handlade glass med mamma, så blie väl glass till programet :)  Bloggar mer sen antingen ifrån datan eller ifrån min iphone :)

Här kommer dagens outfit ?  ♥



Jeans : Kapphal | Tröja : JC


Gästblogg - anna

Hello!

Tyckte att uppdateraringen var lite seg så slänger in ett inlägg!
Började ju skolan idag, första gången jag och Jossi går i samma skola! Inte i samma klass dock, men men, vi träffas ju ändå! :) Lite skönt ändå att skolan drar igång, jag menar för att få in de gamla vanorna, inte liksom äta chips typ varenda dag... :d
Känner mig som en typ bloggmaneger ibland, särskilt när jag tvingar min syrra att uppdatera på sin blogg, vet inte varför jag inte skaffat en egen.. Men tycker det är kul att fixa med headers och så, så ska snart ta och fixa en ny design till Jossi, en lite mer höst/vinter! :)


Jossi! :)

Har haft blogg paus i 2 dagar ! ♥

Hej Hej :)
Så ni ser har jag haft blogg paus i 2 dagar därför har jag inte bloggat, men nu börjar jag igen, har precis svarat på några kommentarer och ska snart fortsätta med det ! :) Annars under dom 2 dagarna jag inte har bloggat har jag mest bara badat och varit med Andras, Frida, Linn och Sandra har varit jätte kul :) Vi har mest badat, spelat kubb och lite annat och så har vi badat varje gång det har regnat, såå skönt det var :)
Igår åkte pappa hem för att fixa lite grejer hemma men så när han kom ut igen igår så hade mitt HM paket kommit så han hade med det och i paket låget en skinnjacka, en tröja och en kofta, eller koftan kommer om ett tag :)


Blåbärspaj ♥

Hej Hej :)
idag innan middagen var jag ut och trännade körde intervall och styrka gick jätte bra och efter vi hade trännat gick jag och Andreas ner och badade var skönt 18 grader vare :) Sen vart det soppa till middag och super god blåbärspaj till efterrätt :) Nu har jag precis svarat på några kommentarer, men nu ska jag hitta på något kul att göra med brosan :) Bloggar nog inte mer idag ! :)



Puss .. ♥

Next: Träna :)

Hej Hej :)
Var nyss ute och plockade blåbär fick ihop till en blåbärspaj så ikväll blire blåbärspaj :)
Nu ska jag ut och träna med mamma och brosan, kör på intervall och styrka.. !
Vad har ni gjort idag ?
Men nu måste jag ta och byta om till trännings kläder vi hörs när jag kommer hem :)



Puss .. ♥

Tisdag ♥

Hej Hej :)
Nu har jag precis svarat på nästan alla kommentarer ! :)
Har precis varit ute, jag och Andreas hjälpte mamma och pappa och nu ska jag snart ta en dusch ! :)
Sen blire korv med bröd till lunch :D ska nog bada sen också eller får se, det är inte direkt så varmt så jag vet inte.Skolan börjar om minde en en vecka, sommarlovet har gått jätte fort men har haft en super bra sommarlov :)

Gammal bild.. ♥



Dagens outfit :) ♥

img_8464 (MMS)

Hej hej , idag har jag och familjen varit inne i Norrtälje, och handlat mat och lite annat, shoppade ett par skit snygga jeans och en mascara. Till lunch åt vi kebab, jätte gott var det! :) vad har ni gjort idag ? Snart ska vi äta middag sedan ska jag svara på kommentarer. Blir film ikväll och fruktsallad. Bild på dagens outfit :)


Super god middag <3

img_0952 (MMS)

Hej hej ! Sitter ute med familjen och pratar, har precis ätit jätte god middag, kräftor, paj och ost & kex :) annars idag har jag mest badat och solat. Vad har ni gjort idag ? Bloggar ifrån min iphone :)  Här kommer bild på middagen :)


Sommar ! (:

Ligger just nu ute i solen och solar,lyssnar på " what are words " och är inne på datorn, svarade nyss på kommentarer ;)
Känns verkligen som sommar, ligger liksom och solar nu när klockan typ är 18.00.
Vad har ni gjort idag ? idag har jag mest solat och badat några gånger  ! :)
Gud vad varmt det blev ska fråga om brosan ska ner och bada tar ju liksom typ bara  1-2 min för oss att komma ner till vattnet :) Bloggar mer sen <3


Badat :)<3

img_6411 (MMS)

Hej Hej. Har precis varit nere och badat för andra gången idag, är 19 grader i havet :) Nu ska jag lägga mej och sola ett tag. Men jag och mamma har också bakar kanel och vanilj bullar idag. Här är en bild på några av kanel bullarna.  Puss <33


Film <3

God morgon ! (:
Åt precis frukost, det är sjukt tråkigt väder idag bara regn typ :(
Vad ska ni göra idag ? Idag ska jag nog inte gör något speciellt eller blir väl att kolla på filmer idag :)
Har ni några förslag på bra filmer ? :)

omebody To Love Remix ft. Us



Sååå Sööt Justin är asså ! ♥

Middag snart :D ♥

Hej Hej ! :)

Vad har ni gjort idag ?
Idag har jag badat, trännat, bakat och solat :)  Vädret har varit sådär idag, ibland sol och ibland regn :)
Nu håller pappa på att grilla så snart blir middag och sedan till efterrätt blire allt vi har bakat idag ! :)
Det är typ bara en och en halv vecka kvar nu tills skolan börjar :(



Puss ♥

Bloggar ifrån min Iphone ♥

Hej hej. Första gången nu jag bloggar ifrån min iphone 4 :) kom precis in har varit ute och fiskat, pappa fick upp en gädda. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bara kolla på tv. Vad har ni gjort ikväll ? Puss <3


Tisdag ♥

Hej Hej ! :)
Har precis sutit ute i solen och ätit glass, gott som fan :)
Annars idag har jag och familjen åkt ut med båten, jätte roligt och mysigt och så har jag solat :)
Vad har ni gjort hitills idag ? ♥

Juste när vi åkte ut med båten så såg vi en säl som var precis vid båten ! :P

Har ni sett en Säl ? ♥

Cops Camp ♥

Hej Hej ! :)
Ledsen för dåligt bloggning men min kusin har ju bloggat dom 2 senaste inläggen, tack Anna :)
Men iallafall i Tisdags åkte jag på Basket läger ( Cops Camp ) var super roligt, var jätte hård och bra tränning och lärde mig jätte mycke och träffa jätte många nya kompisar :) Man sov där till lördagen och tog sedan bussen hem och när vi hade kommit in till stan så kom pappa och hämta mej och så åkte vi till landet där redan mamma och brosan var. Men lägret var verkligen jätte roligt, vill dit igen, Ska VERKLIGEN åka dit nästa sommar :)

Nu ska jag svara på kommentarer, bloggar mer imorgon ! :)

Idag har jag och familjen åkte iväg och shoppat, vi handlade mat och så hitta jag en tröja,bikini trosor,ett par skor och 3 styckna iphone skal ! För igår fixa vi min  iphone 4, Den är så himla bra, Älskar den ♥

Bloggar mer imorgon :)
Puss ♥


Torsdag

Opps.. Blev inget inlägg igår :( Hade fullt upp med annat!

Ska bort idag också, så blir nog enda inlägget idag.. Ledsen, ni får tillbaka er Jossi på fredag eller lördag. På fredag iallafall ska jag bila runt i Sverige. Först en natt på landstället (mellanlandning typ) sedan en natt på en camping men pool! Wihoo! Sedan till Haparanda, camping, Kiruna, sen massa annat imellan. Ska vara borta en vecka! :) Nog om mej, bild istället! ♥


Haha, älskar webkameran asså, den använder man ju typ varje gång nån är här! :]<3

Tisdag - Läger

Hej!

Tidigt på morgonen idag så åkte jag och några vänner från basketen iväg på basketläger.
Kommer att vara där tills på fredag, så uppdateringen kommer inte vara syhög tyvärr.. Men jag har bett min kusin Anna att gästblogga lite för mej och hon sa ja, så minst ett inlägg per dag ska det bli!

Som sagt var ju jag hemma hos Fritzarna igår, blev inga fler inlägg som vi skrev.. Gick till parken och gungade lite istället, sedan mat, fika och sims! Hehe, fattar inte hur kul det kan vara att spela sims! :d

Kram Jossi :]

Hemma hos kussan ! :)

Hej Hej :)
Är hemma hos kussan nu, jätte roligt ! Innan har vi badat i mölle typ hela dagen, var roligt och varmt i vattnet. Senare ikväll kommer mamma och pappa hit också så ska vi äta middag tillsammans, men kommer att blogga mer under kvällen ! :) Men har inte så mycket att säga så här kommer en bild på mej och Anna ! :) ♥
En bild på mej och Anna ifrån 2009 ♥

RSS 2.0