Blekinge <3

Hej Hej ! :)
Har varit borta några dagar har varit i Blekinge och hälsat på mammas kusin och mina syslingar och deras familj.
Allt har varit så himla roligt, längtar redan tillbacka. Men igår åkte vi hem och stannde till i Gränna och köpte godis och lite annat och så åt vi lunch där. Sen åkt vi hem och var där i två timmar och packade och sedan ut till landet igen med ett färjan på natten. Idag har jag mest solat och badat, är 20 grader i vattnet.  Annars idag ska jag ut och springa med mamma och sedan kolla på handbollen ikväll. 
 
 
PUSS
 
 

Min Födelsedag :)<3

Hej Hej :)<3 idag är det min födelsedag, blir fjorton. Har precis ätit frukost och öppnat presänter jag fick en rosa Hollister tröja, en bajen tröja, pengar och present kort på Hollister som jag ska köpa en vår/höst jacka och jeans. Men snart ska vi in till Norrtälje. Ha en bra dag alla <3


Dagen ! :)

Hej Hej ! :)
Idag har jag mest solat och badat och även varit ute och gått med mamma, frida och hennes mamma och plockat smultron och har även varit ute och sprungit. Sen har vi grillat till middag och precis kollat på film och ätit godis till. 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men hoppas iallafall på bra väder ♥
 
 
PUSS
 
 

<3

ÅÅ i slutet av sommar lovet ska jag upp till kusinernas landställe, kommer bli GRYMT. Var där förra sommaren också och vi hade det så roligt. Längtar som bara den. 
 
 
PUSS

Musik

Hej Hej ! :)
Sitter ute på altanen och lyssnar på musik, kommer typ börjar regna när som helst. Men annars idag har vi haft sol hela tiden och vi har varit ute och åkt båt var jätte skönt, blåste ingeting och solen bara gasade, och så stannade vi med båten och fikade vid några klippor. Ska nog ut och springa en runda ikväll :)
Men ha en fortsatt bra dag alla, ska svara på er kommentarer nu. 
 
 
 
PUSS

Måndag ! (:

God morgon! :)
Är på landet med familjen coh Ebba vi kom hit i torsdags, vi har badat, solat, åkt ring efter båt och idag ska vi in till Norrtälje och shoppa ! :) Vädret har varit ganska dåligt nästan regn hela tiden. 
jag kommer inte blogga så mycket nu, eftersom det är sommar men ska försöka men min blogg app funkar fortfarande inte. Bild ifrån igår när vi åkte ring ! 
 
 
PUSS 

Ny bikini ! :)

Hej Hej ! :)
Denna bikini köpte ja förra veckan inne på Hollister :)
Är grymt nöjd med den.  köpte även ett par rosa bikini trosor till :)
 
 
 
PUSS 

Grönan

Hej hej ! :)
Dagen har spenderats på grönan med bästisen, var så grymt kul , såg även Annica, Marcelo, Hanna R och Lars ifrån Big Brother där :)
Åkte hem till mej efter och har ätit middag, kollat på tv och lite annat. 
Men hoppas ni alla har haft en bra dag ♥
 
 

Ulrik Munther ♥

Sitter nu och äter frukost med Kusin och har precis laddat över alla bilder ifrån igår, var på grönan med kusinerna och Maja var super kul. Först åkte vi in till Stan och åt på Macdonalds och sedan in mot grönan, han kom vid åtta och spelade till nio sedan ställde vi oss i kö en timme och väntade på att få autografer, och som tur var hann vi få precis innan gröna lund stängde. Sen åkte vi hem och kom hem runt 24.00.  Super rolig dag/kväll ♥
 
 
 
 
 
 
 
PUSS

Hemma :)

Hej Hej ! :)
kom nyss hem ifrån landet, skit väder just nu bara regnat hela dagen. 
Men igår så badade ja med Andreas och frida var 18 grader, var ute och sprang och lite annat, var lite soligt men mest molningt. Men nu ska jag snart äta middag :)
Hoppas ni alla har haft en bra helg ♥
 
 
PUSS

Fredag ! :)

Hej Hej ! :)
Vaknade runt elva, har precis ätit frukost. 
Idag ska jag och familjen åka ut till landet ska bli kul var längesen jag var där men hoppas på bra väder nu i helgen så vi kan åka båt, så idag ska jag packa och sola :)
Men ni får alla ha en super bra dag, så bloggar jag mer innan jag åker ♥
 
Bild ifrån Gotland ! :)
 
PUSS

Gotland, Del 1

God morgon ! :)
Tänkte köra på en bildbomb nu ifrån alla bilder på Gotland ! :)
 Lickershamn :
 
 
 
 
 
Midsommar ( tårtan vi baka + en bild precis efter vi hade badat )
 
 
Bilder ifrån när vi cycklade in till visby ! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen igår i text :)

Hej Hej ! :)
igår åkt jag och brosan in till stan köpte presänter till mamma, sen kom mamma vi gick in i hollister köpte ett par byxor och en bikini, sen åkt vi till grönan och mötte pappa. Var så himla kul, åkt nästa allt, sen åt vi på en resturang där, där det var grillbuffe jätte gott. Sen åkte vi hem när dom stängde. Men var en jätte bra och rolig dag med världens bästa familj ♥
 
 
PUSS

God morgon :)

Hej Hej ! :)
Vaknade precis och ska snart fixa frukost och sätta mig ute i solen. 
la inte upp bilderna ifrån Gotland igår men ska försöka hinna det idag. 
Såg nyss att det senaste inlägget inte funkade att kommentera, har ingen anning om varför. 
Men berättar om dagens planer i nästa inlägg ♥
 
  
Bild innen vi gick på bussen som skulle ta oss till båten :)
 
 
Puss

:)

Hej Hej ! :)
in jag åkte till Gotland lovade jag att jag skulle lägga upp bilder på det jag fick ifrån Ebba när hon var i New york, men glömde bort det så lägger upp det nu istället. 
Dom här grejerna köpte hon och sedan gav jag pengar för det :
Allt är ifrån Victoria Secret förutom Conversen, men det jag fick ifrån Victoria Secret är body splash, hoodie, byxor och en pyjamas.
 
 
 
 
 
 
Fyller år om ungefär 20 dagar så det här fick jag i födelsedags presänt av Ebba :)
 
 
 
Ikväll kommer jag lägga upp massa bilder ifrån Gotland ! :)
 
Puss
 
 
 
 

Hemma ! :)

Hej Hej ! :)
Kom hem runt elva / halv tolv på kvällen igår, båten kom till nynäshamn runt halv elva var jätte kul att träffa familjen, har saknat dom. Har varit på Gotland med bästisen i 2 veckor, har varit så jävla roligt, saknar henne redan ♥    Men vi har haft det så himla bra, vi har vart mycket inne i Visby och shoppat, åkt till mysiga ställen och ätit lunch, åkt och badat, solat, cycklat och massa annat. Firade också midommar där och det kul. En dag cycklade vi in till visby som ungefär är 2 mil dit så vart 4 mil när vi kom hem, var verkligen grymt kul men jätte jobbigt på slutet. Men nästan hela första veckan var vi där helt själva och sedan kom hennes föräldrar, så vi tog båten själv, buss, köpte mat och sånt och vi hade det jätte bra och så jävla kul.  Men i nästa inlägg kommer det upp en bildbomb med bilder ifrån Gotland. 
 
Här kommer en bild ifrån Gotland :
 
 
 
PUSS

RSS 2.0