Basket match ! :)

Hejsan ! <3
Nu ska jag åka iväg på basket mtach, hoppas vi vinner, men bloggar mer ikväll och berättar om hur det gick ! :)
Vart ett kort inlägg men måste åka nu ! :)
Puss <3

Fredag <3

Hej Hej ! :)
Vad skönt med fredag, äntligen.. <3
Det var en slapp dag i skolan idag, först hemkunskap, sedan so, lunch och sedan slutade vi kvart i 12 för våran idrotts lärare var sjuk. men nu ska jag kolla på film är sjukt trött. Men ikväll blire match, ska bli sjukt kul.
Igentligen skulle ida gått hem till mig men hon kunde inte :( ♥
Fan vad skönt med fredag, slutade tidigare idag och match ikväll :))
Glad tjej, haha <3

God natt ! :)

Hej Hej :)
Träningen gick jätte bra, var rolig. När jag kom hem duchade ja, kollade på det sista av idol och svarade på kommentarer. Nu ska jag snart gå och lägga mej, Har ni alla haft en bra dag ?
Skönt med fedag imorgon har varit väldigt trött i veckan.
Imorgon har vi hemkunskap på morgonen, Kul :)
God natt alla, hörs imorgon ! :)
PUSS ♥

kollar på tv (:

hej hej ! <3
ligger i soffan och kollar på tv och är inne på fb, nice.
Var hemma runt typ tre idag slutade en halv timme tidigare idag, men idag har vi svenska, teknik/fysik, spanska, engelska och so. Men har också hunnit svara på alla kommentarer. Men nu ska jag ta och göra någon läxa och sedan ikväll blire träning i en och en halv timme.. :) Men bloggar mer sen.
Jag och ida gjorde denna bild igår på bilden. Bästa bilden asså .. :)<33
PUSS

Hemma hos ida <3

Hej Hej ! :)
nu är jag hemma hos ida, fy fan vad kul asså.. <3
vi vart typ utelåsta i en och en halv timme, jag, ida och moa men sen kom deras syrra och då var vi as hungriga, haha, vi åt mackor, kex och glass, gott som bara den. Men nu håller vi på med datorn, vi hade nyss värsta skratt anfallet.
PUSS

Rast ! (:

Hej Hej ! <3
idag har vi typ tema dag, man ska typ lära sej om olika regler och så. Men åt nyss lunch typ, pasta och skinksås och nu sitter jag med Ida, Ebba, Sofia och Isabelle och typ pratar, tar kort och lite annat.
Men här kommer en bild på mej och Ida..♥
Visst är vi fina :D <333333

Musik, Fb och blogga :)

Hej Hej :)
Kom väl typ hem för 40 min sedan har varit på träning var kul men lite svårt, vi fick lära oss ett nytt sätt att försvara på. men nu gör jag inte direkt så mycke är mest inne på fb, musik och bloggar och snart ska jag svara på kommentarer blir väl att gå och lägga sig snart också är sjukt trött.
Men hoppas ni alla har haft en bra dag.. ♥

Basket Träning <3

Hej Hej !
Vet att bloggningen suger men idag så har jag svarat på alla kommerntarer och ska försöka få igång bloggen igen. Men iskolan hände inget speciellt, efter skolan gick jag hem, städade rummet, tränade lite basket och kollade på tv och datan. Har precis ätit pasta och korv och ska snart åka iväg på träning bloggar mer efter träningen och svarar på kommentarer :) ♥



PUSS ♥

Mammas jobb ! :)

Hej Hej ! :)
Ledsen att jag inte har bloggat sedan i tisdags men har inte hunnit, har varit med kompisar, läxor, träning och så..
I onsdags var jag med och moa och det var super roligt och I går var jag med Ida som också var super roligt, vi satt mest och typ flumade vid datorn.  sen idag hade vi skoljoggen, vi började kvart i tio och slutade typ halv tolv, sen gick jag hem och typ åt lite och sedan tog tåget till mammas jobb så nu sitter jag här och bloggar och hon jobbar, och sedan när hon slutar ska vi ner och shoppa lite :)
Här är en bild jag och ebba tog i typ onsdags i skolan med våra mac..♥
PUSS

Next: Läxor ..

Hej Hej, slutade kvart i 3 idag och så gjorde jag det sista på engelska läxan, åt mellis och kolla på tv.
Iskolan hade vi idrott, språkval, Ikt, svenska, matte och engelska, skolan är mycket roligare nu när vi har datorer vi gör allt på datorerna nu. Men nu ska jag göra Spanska läxan, och sedan blire pannkakor till middag och träning ikväll. Försöker hinna med att blogg så mycke som möjligt men har träning nästan varje dag, läxor , vara med kompisar och familjen. Men hoppas ni alla har haft en bra dag :)
En bild ifrån skolan från min MAC <3

Skolan :)

Hej Hej ! :)
Ledsen för ingen bloggning igår men spelade match och vi vann med 77-45, vi är bäst asså. Sen cycklade jag och träffa kusinerna, faster och farbor och så cycklade vi till en resturang var skit gott mat, sen när vi åkte hem fick jag åke moppe hem och gud vad kul det var, men om typ tjugo min böjar lektionen vi har kemi.
Men måste gå, bloggar mer när jag kommer hem och svarar på kommentarer ! :)
PUSS ♥



Bild från idag :)

Hej Hej, ligger i sängen och chattar med kusinen, dom kom ju som sagt idag med moppen och så pratade vi lite om imorgon då vi också ska träffas :) vi ska äta middag på en resturang och Andreas kommer få åka moppe dit och jag kommer få åka hem, gud vad kul, sen innan ska ja spela match.

Här är iallafall en bild på mej och Anna som vi tog idag när dom kom ♥




Match ♥

Hej Hej, ledsen för dålig bloggning idag..
Men typ dirket imorse åkte jag på match, vi förlorade med några poäng men kämpade ändå ända till slutet, imorgon har vi också match, då ska vi vinna. Sen när vi kom hem och hade duschat så kom Anna och Karin på moppen, det var kul vi tog lite kort och lite annat roligt, alltíd kul att dom kommer ♥

Men idag fyller också mormor år, Grattis mormor ♥
Vi gick upp för att fika med henne idag också, så här såg tårtan ut.. :)



PUSS ♥


Helg ! :)

Hejsan bloggen ! :)
Sitter i soffan och håller på med min MAC , är inne på facebook, bloggar och kollar runt lite.
Åå idag är det fredag betyder ju HELG gud vad skönt 2 dagar ledigt.
Men imorgon är det första matchen efter sommarlovet ska bli riktigt roligt spelar ju också en på söndag :)
Men Anna och jag hade jätte roligt idag vi gick ner till ica efter ett tag coh köpte en Benny&Jerry vi tog " Half baked"
Men kommer inte blogga mer idag så svarar på kommentarer och bloggar mer imorgon.
God natt.. !
PUSS ♥

MacBook :)

Hej Hej :)  Bloggar ifrån min macBook nu, omg fick den idag är så glad och den är sjukt bra.
Kom hem till Anna ( kusin ) för typ 40 minuter sedan vi ska väl typ äta mellis snart och sedan gå ner till ica och köpa Benny och Jerry ! Men det var ganska slapp dag idag i skolan, vi hade först hemkunskap, sedan skolfoto tror det gick bra, sedan lunch, idrott och sista timmen fick vi våra MAC, så glad, haha <3
Svarar på kommentarer sen ikväll ! :)

PUSS ♥

Skolfoto, Mac, skola och träffa Anna ♥

Hej Hej :)
Nu har jag fixat mej och så, är ju skolfoto idag hoppas man bli bra, men läger upp en bild senare idag på hur jag såg ut. Sen i slutet av dan kommer vi få våra MAC, gud vad kul. Sen efter skolan ska jag träffa Anna, berättar mer sen om vad vi gjorde vi kommer säkert också ta lite kort, som läggs upp på bloggen!
Såg att jag loggade på plats 15 på aktiva listan, Tack alla underbara läsare ♥♥

 Det är typ denna vi kommer få, men tar kort på den när jag kommer hem ifrån skolan..

PUSS  ♥

Dagens outfit ! ♥

Hej Hej !
Kom nyss hem har varit på IKEA och handlat lite och så åt vi där, tog pommes och kyckling riktigt gott :)
Var skönt att åka någonstans har ju legat hemma nu i typ 2 dagar och varit sjuk. Snart börjar robinsson, är det någon mer som kolla på det ?  Imorgon är det skola, längtar skit mycke för vi kommer få våra MAC, YEAH ♥
Tack för alla söta kommentarer där det har står " krya på dej " ♥♥♥

Men nu måste jag sluta skriva, ska hinna med att svara klart på alla kommentarer innan robinsson börjar :)
Här kommer dagens outfit..



Svarta mjukisbyxor: Stadium | Tröja: HM | svart kofta: HM


PUSS ♥

Varit hemma idag ♥

Hej Hej :)
Har varit hemma idag ifrån skolan, har varit förkyld och ont i halsen men imorogn ska jag gå ♥
Så idag har jag bara kollat på tv, målat naglarna, varit inne på datorn och så..
Imorgon har vi först hemkunskap och sedan skolfoto och får våran Mac, fan vad gött :)
Juste igår fick jag också en ny kofta som jag ska ha imorgon på skol fotot.

Ha en fortsatt bra dag .. ♥

 ÅÅ vad jag saknar sommaren.. ♥ Värmen, sola, bada och alla roliga minnen jag har fått ifrån sommaren 2011 :)

PUSS ♥

Studiedag ♥

Hej Hej ! :)
Skippade träningen igår och kommer att göra det idag med, mår inte så jätte bra, förkyld och ont i halsen fast det är mykce beättre än vad det var igår. Men idag har vi haft studiedag typiskt att man ska bli sjuk då, så idag har jag typ bara varit inne på fb, datan och tv. På fredag har vi skolfoto + att alla i sjuan ska få sin MAC gud vad jag längtar ♥   Har svarat på några kommentarer och ska väl fortsätta med det nu :)

PUSS ♥


Jätte rolig dag igår ♥

Hej Hej ! :)
Som rubriken säg var dan igår jätte rolig, först vare skolan sen efter skolan åkte jag och ida bussen hem till henne och när vi kom dit var vi med moa också var skit roligt, vi åkte ner till gulan och sedan åkte runt lite på deras spark, där det finns som ett flak som 2 sitter på och en skjusar.  Sedan vi typ sju var jag tvungen att gå skulle på träning som var rolig fast jobbig.. ♥ Men nu ska jag svara på kommentarer, berättar mer om idag i nästa inlägg :)

  SÅÅÅ SÖÖÖT ♥♥

PUSS ♥

Hemma ♥

Hej Hej ! :)
Nu är jag hemma efter att har varit hos framor hela helgen med kusinerna och brosan, har varit sjukt roligt. Vi har varit på fest i byn i bro och det var sjukt kul, vi gick världens läskigaste spökhus, dom hade hyrt in riktiga skådespelare som spelade zombies och galna vetenskapsmänn, asså dom jagade en typ hela rundan och det var helt kol svart, var skit rädd och skrek som bara den hade typ ingen röst efter det. igår kväll var jag och min kusin anna upp till typ två och flumade, haha, vi skratta som bara den då ♥
Men har haft en toppen helg och har varit jätte roligt :)
Nu ska jag äta middag och sedan blire idol, har so prov imorgon .. :/

 Bild ifrån helgen.. ♥

Hemma hos farmor :)<3

Hej Hej ! :)

Har varit och ätit på Alexandra, valde calzone, den var jätte god! Är hemma hos min farmor med mina kusiner och brosan, kommer att vara här hela helgen! :D Är jätte roligt, och nu ska vi kolla på idol och äta chips.
Har hamnat på listan igen, plats 18, är jätte glad! tack så mycket allihopa! :) ♥
Kommer kanske inte hinna svara på kommentar imorgon, gör det på södag eller måndag!



Dagens outfit :D


Robinsson :)

Hej Hej :)
Kom precis hem efter att ha varit och tränat i en och en halv timme :) Var jätte kul ♥
Nu har jag svarat på några kommentarer och bloggar sedan blire att kolla på robinsson som jag missa när jag tränade. Jag ska också packa ner det sista till imorgon för ska åka till min farmor med brosan och kusinera och så på lördag ska vi på en jätte stor fest, längtar jätte mycke ska bli jätte kul, men berättar mer om det sen.
Vi hörs imorgon, blir sista inlägget för idag ! :)
Här kommer dagens outfit .. ♥



Converse: Stadium | jeans: HM | Puma tröja: Stadium | Addidas väska: Stadium

PUSS ♥

Läxor :/

Hej Hej :)
Kom hem runt halv fyra idag, började direkt med matten och kemi läxan, är nästan klar med båda. Sen har jag svenska och engelska som jag fick idag. Men nu har jag precis svarat på några kommentarer och lyssnar på musik. Ska snart äta middag och sedan klockan sju blire träning. Gud vad det regnar här bara vräker det ner :(
Men nu ska jag svara på mera kommentarer, bloggar mer sen innan träningen eller efter träningen :P





PUSS ♥


Snart skola ..

God morogn alla, Sovit gott ? :)
Har precis sminkat mej och nu äter jag frukost och bloggar :)
Snart ska jag torka håret har duschat imorse, så det är fortfarande blöt..
Men idag slutar vi sent, men bloggar sen när jag kommer hem :)

Ha en bra dag alla .. ♥



PUSS ♥

Är med Sofia ! :)

Hej Hej ! :)
Nu är jag med Sofia, hon följde med mej hem efter skolan :) Vi har kollat på tv, varit inne på fb och pratat och haft kul.. Iskolan hade vi Engelska, matte, spanska, lunch ( fiskpinnar och potatis ) och så bild.
Snart blir det middag för klockan sju ska vi på träning är fys tränig idag, Jobbigt ! :)
Här kommer dagens outfit.. ♥



Skor: Converse | Jeans: Kappahl | Linne: HM | Tröja: HM

PUSS ♥

Träningen avklarad !

Nu är man hemma ifrån träningen och kom nyss ut ur duschen, Träning var jobbig men rolig..
Innan träningen var ja ju hemma hos kusinerna och vi hade sjukt kul.. :)
Nu blire att kolla på tv, fixa lite för imorgon dagen och sedan sova :P
Älskar er .. ♥

Är hemma hos kussan :)

Hej Hej! :)

Är somsagt hemma hos kussan, vi har ätit pan pizza till mellis, varit ute och fotat och fixat lite med  en ny design, som kommer upp om några veckor ! :) Iskolan var rolig, hade idrott, och lite annat och till lunch vare spagetti och köttfärssås.  Sen ikväll klockan åtta har jag bakset tränning till halv tio s¨blire någon inge så mycket mer bloggning idag. Här kommer en bild jag och Anna tog för typ 30 minuter sen ... ♥


Det var typ två små killar som gömde sig bakom det där staketet
och spelade upp en låt på deras mobil, dom typ titta på oss och skrattade,
sen följde dom efter oss en bit när vi gick därifrån.. :D

Haft en super lång blogg paus :)

Hej Hej, var längesen jag blogga typ en månad sedan .. ♥ Men snart kommer jag få en ny header av mina kusiner, åå vad jag längtar blir alltid så fina.
Men har haft fullt upp med skolan, träning och inte hunnit med att blogga ! Men nu kommer jag att blogga varje dag !
Idag iskolan hände inget speciellt hade några lektioner och slutade kvart i tre, och så fick jag några nya läxor :)
Men sen klockan sju blire träning, till halv nio..

Ihelgen var jag ute på landet med familjen och med bästa ebba, var jätte roligt <333 Vi baka, åkte båt, hyrde film och lite annat :)



PUSS ♥




RSS 2.0